Så lyfter du sommarfesten till högre höjder

Det är något speciellt med sommarfester. Om du ska ordna en sommarfest kan du lyfta den ännu ett snäpp genom att boka in ett liveband som spelar. Det kan verkligen dra igång en fest.

Sommar är en perfekt årstid att ha fest på. Om du vill göra festen extra speciell och något som gästerna sent ska glömma är ett liveband en bra idé. Gå in på alinband.se och boka ett fantastiskt coverband som kan lyfta festen. Den stora fördelen med coverband är att de kan spela varierad musik från olika genrer och årtal. Låtar som många kan och tycker om brukar vara bra för att få igång en fest. När människor gillar musiken som spelas händer det något och många vill då dansa. Förberedd ett trevligt dansgolv där även de även finns möjlighet att antingen sitta eller stå vid ett högre bord för de som inte vill dansa.

“Det är detaljerna som räknas!” Läs mer här

Bestäm ett tema för festen

Ett tips är att ha coverbandet som en överraskning till gästerna. Det är sådana saker som överraskningar som gör att gästerna kommer att komma ihåg festen och prata om den i efterhand. Det kan vara kul att ha ett speciellt tema för festen. Du kan välja ett tema som inte kräver allt för mycket av gästen. Låt temat genomsyra hela festen – allt på den från dekorationer till musik och mat. Dukning och dekorationer gör mycket för stämningen och helheten. Det viktigaste av allt för en lyckad fest är planering.