Kombinera semester och musik i Malmö

Musik är något som förgyller vardagen för många och att gå på konsert är något som många har längtat efter. Under sommaren är det många intressanta artister som kommer till Malmö för konserter. Här hittar du de bästa tipsen för att semestra i Malmö med musiken i fokus.

Sommaren närmar sig med stormsteg, och det innebär i många fall även att semestersäsongen startar. Varför inte passa på att besöka Malmö, den största staden i Skåne. Här finns något för alla, samtidigt kan besöket kombineras med ett besök på någon av de konserter som äger rum i staden.

Det sägs ibland att
“har du sett Malmö har du sett världen” (på malmöitiska: “Haur du sitt Malme haur du sitt varden“.

Malmö är en vacker stad som du bör besöka någon gång i livet. Men i Malmö hålls årligen även många stora konserter från både inhemska och utländska artister och band. Så ska du på konsert i Malmö så passa på att stanna någon extra dag så du kan utforska staden. Boka gärna hotell samtidigt eller i kombination med konsertbiljetten så du är säker på att du har någonstans att spendera natten. Se dessutom till att du bokar din biljett på en pålitlig sida då det tyvärr förekommer en del bedrägerier inom biljettbranschen. I år kan du exempelvis njuta av följande spelningar:

Thomas Stenström

Sedan sin medverkan i Så mycket bättre har Thomas Stenström ökat ordentligt i popularitet och han har en konsert i Malmö den 2 juli.

Nisse Hellberg & Danne Stråhed

Här blir det skånska så det skriker om det. Nisse Hellberg från Wilmer X och Danne Stråhed bjuder på en dubbelkonsert i Pildammsparken den 6 augusti.

Van Morrison

Van the man är en av de mest erfarna och tongivande artisterna i modern tid och han spelar i Malmö den 10 juni.

Så se till att boka biljetter och hotell och njut av en konsert och din vistelse i Malmö. Läs även på vilka rättigheter du har som konsument av biljetter till konserter.