Allt om Håkans nya låt & kommande spelningar

Håkan är ju o-konkurrerad i sin hemstad. Där är han hyllad av de flesta, och hans karriär är ju långt ifrån över. Han gick i höstas ut med information om ytterligare spelningar på Ullevi och den 1 april kom hans nya låt “Din tid kommer”. Det var nog få som blev förvånade när låten “Känn ingen sorg för mig Göteborg” av Håkan Hellström blev den vinnande i frågan vilken som var den bästa låten om Göteborg. 

Det var den 1 april, på Håkan Hellströms 42:års dag, som den nya låten “Din tid kommer” släpptes och den har redan blivit hyllad över hela landet. I den nya låten möter vi sommarglädje i en rullande och glädjande melodi som inte gör annat än väcker danskänslorna till liv. Som alltid sjunger Håkan till både sig själv och publiken och han lyckas återigen få till sitt kända outsider-perspektiv, då han är ett barn på väg in i livet som lika gärna kan sluta på en parkbänk som på den stora scenen på Ullevi. Läs en hel recension av låten här.

Boka hotell till Håkan-helgen

Har du fått en biljett till sommarens största konsertupplevelse? Om inte kommer du ha svårt att få tag på 5359234-hakan-hellstrom-liveen biljett, om du inte är villig att betala över flera tusen kronor per biljett. Det finns inga biljetter kvar att köpa men att åka till Göteborg just den helgen kan ändå vara en idé. Det är den 4 och 5 juni som Håkan spelar på Ullevi och det kommer att vara en folkfest hela helgen. Har du ingen biljett kan du lyssna utanför arenan och dansa tillsammans med många andra. Glöm dock inte att boka boende, sök bara på hotell Göteborg centralt så hittar du ett alternativ som passar. Håkans karriär har ju verkligen bara varit ett stort raketskott – han har bara åkt upp och upp utan att någonsin falla. Vad är hans hittills bästa stunder? Vi har listat dem här:

  • Sjömanskostymen: När Håkan Hellström i början av sin karriär tog plats på scen var sjömanskostymen ett faktum, det blev hans signum. Ett smart drag av Håkan och snart hade alla en sjömansmössa på konserterna.
  • Känn ingen sorg: Filmen som är baserad på Håkan Hellströms musik blev hyllad av många och ännu fler gick och såg den på bio. Till detta kom även nya versioner av hans mest omtyckta låtar, framförda av de skådespelare som medverkade i filmen.
  • Ullevi 2014: I sommar är det repris för det Håkan Hellström gjorde för två år sedan: han sålde ut Ullevi två gånger i rad. Det har ingen Svensk artist gjort tidigare. Hatten av Håkan!